НАЧАЛО ЗА ПРОДУКТА ПОПИТАЙТЕ КОНТАКТИ

ЗА ПРОДУКТА

Цикатридина супозитории

Цикатридина супозитории е продукт от нова генерация за комплексно лечение на хемороиди, анални рагади, фисури, фистули, криптити, проктити  и други проктологични заболявания.
Цикатридина супозитории не само ефективно съдейства за облекчаване на симптомите при хемороиди, а също така спомага за реепителизация и регенерация (заздравяване и възстановяване) на тъканта, което намалява риска от появата на последващи рецидиви.

Хемороидите причиняват: болка – сърбеж – парене – кървене – дискомфорт - секреция.

Цикатридина супозитории бързо овладява дискомфорта и симптомите при хемороиди и други проктологични заболявания.
За разлика от повечето известни на пазара продукти за хемороиди,   Цикатридина супозитории се прилага един път дневно, което осигурява по-удобен курс на лечение за пациента.
Ползвайки Цикатридина супозитории, Вие получавате не само повлияване на симптомите, а  също така реепителизация и регенерация (заздравяване и възстановяване) на тъканта на приблизително  същата цена спрямо конкурентни продукти (обърнете внимание, че една опаковка Цикатридина от 10 супозитории осигурява десет дневен курс на лечение, за разлика от повечето други продукти, от които една опаковка покрива  пет дневен курс на лечение).

Натриевата сол на хиалуроновата киселина в Цикатридина супозитории:

  liАктивизира процеса на възстановяване и бързото заздравяване на тъканта (кожа и лигавица), което потиска процесите на възпаление.
  liСтимулира синтеза на колаген,  като по този начин поддържа еластичността на кръвоносните съдове. Подсилва стените на кръвоносните съдове и подобрява локалното кръвообращение;

Супозиториите Цикатридина не съдържат кортикостероиди, което ги прави подходящи за дълготрайна и редовна употреба, без притеснения от свързаните с дългата употреба на кортикостероиди нежелани странични ефекти.
Ако все пак след консултация с лекар се установи, че хирургическата намеса е неизбежна, Цикатридина супозитории ще помогне за по-бързото възстановяване и заздравяване на раната след операция.

Цикатридина супозитории се препоръчва от хирурзи и проктолози!

Състав:

натриева сол на хиалуронова киселина  5 мг, маслен екстракт от Азиатска центела, маслен есктракт от Невен, маслен екстракт от Алое вера, етерично масло от  Чаено дърво, полу-синтетични глицериди, ВНТ (бутилхидрокситолуен).

Дозов режим:

По една свещичка на ден, след добър тоалет и по-възможност след дефекация, до пълното заздравяване на тъканта и отзвучаване на субективните симптоми.
Период на лечение: 10 дни или по лекарско предписание.

Показания:

  liВътрешни и външни хемороиди;
  liПроктити;
  liКриптити;
  liАнални рагади;
  liФисури;
  liПерианални фистули.

При бременни жени и кърмачки – моля, консултирайте се с Вашия лекар преди започване на терапията с Цикатридина супозитории!

С Цикатридина супозитории премахвате неприятните усещания и дискомфорта при анални неразположения! Почувствайте се отново пълноценни!

Комбинирайте Цикатридина супозитории с Проктис-М активно почистваща пяна за гарантиран бърз, максимален и дълготраен ефект!
Употребата на качествени продукти е в полза на вашето здраве!

Медицинско изделие: CE 0373
Производител: Farma-Derma Srl Italy – Via de Bersaglieri, 10 – 40010 Sala Bolognese (BO)
Вносител: „Натурфарма България“ ЕООД, гр. София, ул.“Янко Софийски войвода“ 21, тел: 02 / 963 33 59

Ние ви съветваме:

 • Редовно ходете по голяма нужда;
 • Не се заседявайте дълго на тоалетната чиния;
 • По възможност се мийте веднага след  дефекация (изхождане);
 • Повече движение и диета, богата на фибри;
 • Приемайте повече течности;
 • Ограничете пикантните храни, алкохола, цигарите и кофеина.

Цикатридина супозитории можете да закупите и онлайн на сайта: www.moeto-zdrave.com

MEDICAL DEVICE   ce

  Naturpharma Family © 2010 Натурфарма България. | Всички права запазени. | www.cicatridinabg.com Уеб дизайн и оптимизация от PIXEL HOUSEPixel House Studio